Ma: 2020.08.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
12 autót rongált meg ez a mozdonyszőke deli vitéz - a rendőrök szeretnének elbeszélgetni vele (fotó)
Privatkopo.hu 2019.12.10. 4:35:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat rongálás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. április 5-én, éjfél és hajnali 3 óra között, összesen 12 autót és egy üvegtéglából készült falat rongált meg úgy, hogy azokra építési törmelékeket dobott Budapest III. kerületében.

A férfiről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat