Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Besétált a BRFK panaszirodájába egy 38 éves nő és közölte, hogy megölte az egyéves kislányát
Privatkopo.hu 2020. 04. 06. 12:19:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Panaszirodájába 2020. április 5-én, késő délután ment be egy 38 éves budapesti nő, aki elmondta, hogy Budapesten, a XVIII. kerületi Havanna utcai lakásában április 4-én megölte egyéves kislányát.A rendőrök a nő lakásában a kislány holttestét megtalálták. A 38 éves budapesti P. Orsolyát a rendőrök a BRFK Központi Panaszirodájában elfogták.

A BRFK emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 38 éves nő ellen, akit őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az emberölés körülményeinek tisztázására a szükséges nyomozási cselekményeket a nyomozó hatóság megkezdte.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat