Ma: 2020.10.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádat emeltek egy börtönőrre támadó fogvatartott ellen
Privatkopo.hu 2020.09.17. 11:42:00

Vádat emeltek azzal az elítélttel szemben, aki tavaly nyáron bántalmazott egy biztonsági felügyelőt a Szegedi Fegyház és Börtönben - tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.A más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolják. A vagyon elleni és személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt többször elítélt férfi a Szegedi Fegyház és Börtönben tölti jogerős büntetését.

A vádirat szerint tavaly június 3-án, reggel 7 órakor a vádlott az egyik körlet folyosóján ököllel arcon ütötte az ott szolgálatot teljesítő biztonsági felügyelőt. A bántalmazás következtében a felügyelő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, súlyosabb egészségkárosodás kialakulása nem várható.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat