Ma: 2021.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
10 kilogramm kábítószerrel az autójában érkezett a lakásához a díler - a nyomozók már várták
Privatkopo.hu 2020.03.28. 9:44:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki közel 10 kilogramm amfetaminnal az autójában érkezett a lakásához. B. Zsoltot bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​Gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy egy férfi Budapesten amfetamint árul nagy mennyiségben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2020. március 26-án, délelőtt megjelentek a férfi újpesti lakásánál, majd az autójával megérkező 36 éves budapesti B. Zsoltot elfogták. A nyomozók a férfi autójában közel 10 kilogramm amfetamint találtak, egy kilogrammos kiszerelésekbe csomagolva.

A rendőrök lefoglalták B. Zsolt autóját, és kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták az újpesti lakást is, ahol további egy kilogramm amfetamint, 31 gramm kábítószergyanús zöld, növényi törmeléket, kábítószer adagolásához használt eszközöket - mérlegeket, tasakokat, őrlőt -, több mint ötmillió forintot és valutát találtak.

A lefoglalt amfetamin feketepiaci értéke meghaladja a 28 millió forintot. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói B. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat