Ma: 2020.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elfogták a debreceni verekedőket
Privatkopo.hu 2020.06.02. 16:30:00

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett, kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két férfivel szemben.A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. március 15-én, 6 óra körül, Debrecenben, a Hal-közben - előzetes szóváltást követően - megvertek három férfit. A bántalmazás következtében a sértettek közül egy személy súlyos, míg a másik két férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, amely eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket.

A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen a mezősasi és a tetétleni férfit 2020. június 2-án, hajnalban, lakóhelyükön elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat