Ma: 2021.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
A szeméremrészén harapdálta alkalmi szexpartnerét
Privatkopo.hu 2019.10.22. 15:39:00

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 51 éves férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt.A vádlott 2018. július hónap közepén, a késő délutáni órákban, Erdőbénye településen megkereste egy nő ismerősét azzal a céllal, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Korábbi ismeretségükből tudta, hogy a sértett nő abban az esetben, ha ittas, könnyebben hajlandó nemi aktusra, ezért 1 liter pálinkát és 2 liter sört vitt magával.

A pálinkával kizárólag a nőt kínálta, aki azt nagyrészt elfogyasztotta, ő sört ivott. Ezután a jelentős mértékben leittasodott, és már védekezésre képtelen állapotú nővel közösült, amelynek során azonban a nőt szeméremrészén és testszerte több esetben olyan durván megharapta, hogy kiterjedt hámhorzsolásos és zsírszövet-roncsolásos sérüléseket okozott.

A testi sérülések 8 napon túli gyógyulóak lettek volna, amelyek elszenvedése a sértett számára az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelemmel járt. Az aktus végeztével a férfi a nő lakásában aludt, másnap kora reggel távozott, amikor meg nem cáfolható előadása szerint a nő is felkelt, a még megmaradt pálinkát megitta, és visszafeküdt aludni.

A sértett a reggeli órákban lakásában elhalálozott, a postás talált rá. Halálát alkoholmérgezés okán kialakult légzési és keringési elégtelenség okozta. Az ügyészség közölte: a letartóztatásban lévő - egyébként különös és többszörös visszaeső - vádlottal szemben fegyházbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat