Ma: 2021.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egymás haját tépték a lányok
Privatkopo.hu 2020.04.01. 17:48:00

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 15 éves és egy 16 éves fiatallal szemben folytatott.Egy 15 éves várpalotai és egy 16 éves pétfürdői lány ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. Az eljárás adatai alapján a két fiatal között 2019. december 12-én, délelőtt, az egyik Várpalota környéki oktatási intézmény udvarán szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek és egymás haját tépték. A nyomozók később mindkét lányt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat