Ma: 2020.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hat év fegyházat kapott az újpesti trafikrabló
Privatkopo.hu 2019.10.14. 11:03:00

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé az ügyészség egy újpesti trafikrablás elkövetőjét, a férfit első fokon, nem jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélték.A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészég a múlt héten bíróság elé állította azt a 44 éves újpesti férfit, aki még 2019. szeptember 3-án, este 7 óra körül, gáz-riasztó fegyverrel rabolt ki egy újpesti dohányboltot és onnan mintegy 140 ezer forintot szerzett meg.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság a kamerafelvételek alapján azonosított, majd elfogott, a bűncselekményt ezt követően beismerő vádlottat 6 év fegyház fokozatú szabadságvesztésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek. Mivel az ítélet nem jogerős, ezért a vádlott letartóztatását - a másodfokú ítélet kihirdetéséig - a bíróság fenntartotta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat