Ma: 2019.06.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Úgy megütötte az apját, hogy belehalt a sérüléseibe
police.hu 2018.09.25. 13:08:00

Dulakodás során ököllel többször arcon ütötte apját egy férfi, Hódmezővásárhelyen. A sértett a kórházban belehalt a sérüléseibe.Egy családi vita tettlegességig fajult egy hódmezővásárhelyi ingatlanban, 2018. szeptember 24-én, délután.

Az apa egy nagyméretű, üstkavaró lapáttal fejbe ütötte fiát, aki ezt ököllel viszonozta. A két-három ütés erejétől az apa eszméletét vesztette. A férfit fejsérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította, ahol csaknem egy óra múlva belehalt sérüléseibe.
A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a 45 éves férfit. Ellene halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozók az elkövetőt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat