Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Családon belüli erőszak miatt vettek bűnügyi őrizetbe egy kaposvári férfit
Privatkopo.hu 2021.03.06. 5:49:00

Éveken keresztül bántalmazta, fenyegette élettársát egy kaposvári férfi, a rendőrök őrizetbe vették.Az eljárás adatai alapján egy mosdósi nő 2020 novemberében szakított élettársával, aki ezt nem tudta elfogadni, és több alkalommal zaklatta, bántalmazta, fenyegette volt párját. A kaposvári nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 33 éves férfi a kapcsolatuk két éve alatt is rendszeresen bántalmazta a sértettet.  

A rendőrök S. Richárdot 2021. március 4-én elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat