Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Játszótéren akart rabolni a többszörösen büntetett előéletű férfi
Privatkopo.hu 2019. 11. 19. 11:36:00

Rablás bűntett kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy 39 éves férfival szemben, aki idén augusztus 9-én, fényes nappal, Kiskunhalas egyik játszóterén ököllel támadt egy nőre, akitől pénzt és cigarettát követelt.A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádirata szerint a 39 éves férfi 2019. augusztus 9-én, 14 órakor, Kiskunhalas központjában, a játszótér egyik padján ülő és éppen telefonáló nőhöz lépett, majd - minden előzmény nélkül - a jobb halántékán ököllel megütötte. Az ittas férfi eközben kiabálva pénzt és cigarettát követelt 60 éves áldozatától.

A váratlan támadás hatására a sértett kiabálni, sikítani kezdett, mire a vádlott közelebb lépve áldozata vállát megragadta, rángatni kezdte és ordítozva felszólította, hogy magyarul beszéljen, ne németül. A támadás következtében a nő szemüvege is megrongálódott.

Végül a rabló a sértettet elengedte és a park távolabb részébe ment, ahonnan a rendőrök előállították. A sértett ellenállásának köszönhetően a férfi nem jutott készpénzhez.

A többszörösen büntetett előéletű férfit az ügyészség rablás bűntettének kísérletével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Az elfogása óta letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat