Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Játszótéren akart rabolni a többszörösen büntetett előéletű férfi
Privatkopo.hu 2019.11.19. 11:36:00

Rablás bűntett kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy 39 éves férfival szemben, aki idén augusztus 9-én, fényes nappal, Kiskunhalas egyik játszóterén ököllel támadt egy nőre, akitől pénzt és cigarettát követelt.A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádirata szerint a 39 éves férfi 2019. augusztus 9-én, 14 órakor, Kiskunhalas központjában, a játszótér egyik padján ülő és éppen telefonáló nőhöz lépett, majd - minden előzmény nélkül - a jobb halántékán ököllel megütötte. Az ittas férfi eközben kiabálva pénzt és cigarettát követelt 60 éves áldozatától.

A váratlan támadás hatására a sértett kiabálni, sikítani kezdett, mire a vádlott közelebb lépve áldozata vállát megragadta, rángatni kezdte és ordítozva felszólította, hogy magyarul beszéljen, ne németül. A támadás következtében a nő szemüvege is megrongálódott.

Végül a rabló a sértettet elengedte és a park távolabb részébe ment, ahonnan a rendőrök előállították. A sértett ellenállásának köszönhetően a férfi nem jutott készpénzhez.

A többszörösen büntetett előéletű férfit az ügyészség rablás bűntettének kísérletével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Az elfogása óta letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat