Ma: 2019.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Leütötte, rugdalta, végül kirabolta a román
police.hu 2018.03.15. 9:56:00

A kiskőrösi rendőrök fél nap alatt beazonosították és elfogták a román állampolgárságú gyanúsítottat, aki kirabolt egy helyi férfit.A Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2018. március 13-án, kevéssel éjfél előtt érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy egy helyi férfit kiraboltak.

A 65 éves sértett egy, általa csak látásból ismert román férfival italozott egy helyi kocsmában az este folyamán, majd hazaindult. A 18 éves román gyanúsított követte, majd a kocsmától távolabb érve hátulról leütötte. A földre került sértettet bántalmazta, rugdosta, végül eltulajdonította a pénzét és mobiltelefonját. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A kiskőrösi rendőrök a bejelentést követően 12 órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható román állampolgárt, akit rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak, őrizetbe vettek, és  előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat