Ma: 2020.12.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után
Privatkopo.hu 2020.10.27. 5:09:00

Négy fiatal férfit fogtak el a Nógrád megyei rendőrök azt követően, hogy verekedés tört ki több ember között Nagybárkány község egyik közterületén.A rendőrségre 2020. október 23-án, 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Nagybárkány belterületén, az egyik utcában többen verekedtek.

A helyszínen beszerzett adatok alapján egy 23 éves tari lakos és ismerősei között vita alakult ki, amelynek során ököllel és egy bottal, több alkalommal megütöttek két férfit, akik ennek következtében elestek.

A földön fekvő sértetteket a gyanúsított három társa rugdosni kezdte, míg o egy lapáttal és ököllel két másik személyt bántalmazott. Egy 15 éves fiú a verekedés közben egy férfit többször megütött és megrúgott.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat