Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nem vonult börtönbe a BRFK volt nyomozója - elfogatóparancs alapján keresik a szökésben lévő dr. Porkoláb Zsoltot
Privatkopo.hu 2019.08.23. 9:27:00

Dr. Porkoláb Zsoltnak júniusban kellett volna börtönbe vonulnia, ám ezt nem tette meg, ezért július 16-án a Fővárosi Törvényszék bv. csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A bűnügyi hatóság egyelőre nem találja a budaörsi bejelentett lakcímmel rendelkező volt nyomozót.Két egykori rendőrt - dr. Porkoláb Zsoltot és Labanc Ferencet - tavaly nyáron többrendbeli zsarolás, befolyással üzérkedés és önbíráskodás kísérlete miatt három év letöltendő börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte az elsőfokú bíróság, valamint egymillió forintos pénzbüntetést is kirótt rájuk.

Az ex-zsaruk felmentésért, az ügyészség pedig súlyosításért fellebbezett, ezért a büntetőügy a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódott, amely - apróbb változtatásokkal - 2019 januárjában helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Az 50 éves dr. Porkoláb Zsoltnak (fotónkon) júniusban kellett volna börtönbe vonulnia, ám ezt nem tette meg, ezért július 16-án a Fővárosi Törvényszék bv. csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A bűnügyi hatóság egyelőre nem találja a budaörsi bejelentett lakcímmel rendelkező volt nyomozót.

A korábban csalás miatt (is) elmarasztalt Labanc Ferencnek ugyancsak meg kellett volna kezdenie büntetése letöltését, azonban a férfi orvosi szakvéleménnyel igazolta távolmaradását.

(Fotó: police.hu)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat