Ma: 2021.03.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Idős férfit raboltak ki Kenderesen
Privatkopo.hu 2021.01.26. 8:18:00

A megalapozott gyanú szerint a 34 éves elkövető erőszakkal szerezte meg az idős férfi pénzét Kenderesen.Ismeretlen személy ment be egy kenderesi családi házba 2021. január 23-án, a délutáni órákban. A férfi a konyhába belépve, egy tégladarabbal, két alkalommal sújtott le a széken ülő tulajdonos fejére. Ezt követően dulakodni kezdtek, ami során a sértett egy konyhakéssel megsebezte az elkövetőt, aki ennek ellenére az idős férfi margarinos dobozban tárolt készpénzét megszerezte. A rabló a négykézlábra esett bántalmazottat két alkalommal fejbe rúgta, majd távozott a helyszínről.

A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény szerint - nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A karcagi rendőrök helyszíni szemlét folytattak, majd - adatgyűjtést és tanúkihallgatásokat követően - a feltételezett elkövető személyazonosságát felderítették. A nyomozók elfogták és előállították a lakóhelyéről a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az elkövető beismerő vallomást tett.

A 34 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatása indítványozását.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat