Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)
Privatkopo.hu 2020.06.02. 15:11:00

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást Rácz László bagi lakossal szemben.A nyomozás adatai szerint a „férfi” 2020. május 29-én, 14 óra körül sétált ismerősével Bag felől az aszódi vasútállomás irányába, amikor a sértettet minden előzmény nélkül a földre lökte, megpróbálta lerángatni róla a nadrágját, majd közösülni vele. A sértett végig ellenállt, ezért az elkövető kétszer arcon ütötte, fenyegette, majd a veszekedés és dulakodás közben a nő szeme láttára önkielégítést végzett.

A Gödöllői  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rácz Lászlót felismeri és a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10). Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat