Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Gyermekotthon dolgozójára támadt
Privatkopo.hu 2021.02.23. 10:47:00

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal nővel szemben, aki 2019. október 19-én rátámadt a helyi gyermekotthon nevelőnőjére.A vádirat szerint a vádlott együtt lakott az otthonban a gyermekével, akit a vádbeli események napján annak ellenére bevitt az intézmény közös étkezőjébe, hogy ezt a házirend tiltja. Ezért az intézmény dolgozói - köztük a sértett is - megkérték őt, hogy a gyermeket vigye ki onnan.  A nő erre a felhívásra a sértettnek trágár kifejezéseket használva válaszolt.

A sértett az incidens után egy kolléganőjének jegyezte meg azt, hogy ha a vádlott saját lánya lenne, szájon vágná. Miután a vádlott értesült erről a megjegyzésről, felkereste a kisgyermekeket ellátó részlegen a sértettet, és őt alpári jelzőkkel illetve szidalmazni kezdte, azzal fenyegetve, hogy megveri. A részlegről a vádlott a sértett többszöri felhívása ellenére sem távozott, ehelyett a nevelőnőt meglökte és a torka irányába nyúlkált. A támadásnak a sértett munkatársai vetettek véget, akik elhúzták a nőt a kollégájuk közeléből.

A gyermekvédelmi szakellátásban dolgozó sértett munkakörénél fogva közfeladatot ellátó személynek minősül.

A vádlottat a járási ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat