Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A saját házában rabolták ki a 70 éves bácsit a „navajonkik”
Privatkopo.hu 2020.03.21. 12:10:00

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Antal 23 éves tiszavasvári, L. András 20 éves, valamint L. Kristóf 23 éves hajdúdorogi lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a két 23 éves férfi 2019. szeptember 25-én, este bement egy tiszavasvári családi házba, míg harmadik társuk a ház előtt várakozott. A házban élő 70 éves férfit egyikőjük a fotelbe szorította, míg másik társa értékek után kutatott, majd az ingatlanból pénzt és édességet tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést. A feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították, és 2019. szeptember 30-án, lakóhelyeiken elfogták. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.  

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat