Ma: 2021.01.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A saját házában rabolták ki a 70 éves bácsit a „navajonkik”
Privatkopo.hu 2020.03.21. 12:10:00

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Antal 23 éves tiszavasvári, L. András 20 éves, valamint L. Kristóf 23 éves hajdúdorogi lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a két 23 éves férfi 2019. szeptember 25-én, este bement egy tiszavasvári családi házba, míg harmadik társuk a ház előtt várakozott. A házban élő 70 éves férfit egyikőjük a fotelbe szorította, míg másik társa értékek után kutatott, majd az ingatlanból pénzt és édességet tulajdonítottak el.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést. A feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították, és 2019. szeptember 30-án, lakóhelyeiken elfogták. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.  

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat