Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Újabb botrányos reptéri videofelvétel: fizikai erőszakkal fenyegetett egy taxist a Budapest Airport által megbízott Hori-Zone Kft. embere - „ha kiszállsz, úgy megverlek, hogy beszarsz!’
Privatkopo.hu 2020.01.16. 8:36:00

Újabb botrányos felvétel került nyilvánosságra: a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - a Budapest Airport Zrt. megbízásából - biztonsági tevékenységet folytató Hori-Zone Kft. embere útszéli stílusban, fizikai erőszakkal fenyegetett egy taxist.Január 2-án a Budapest Airport Zrt. által szerződtetett Hori-Zone Kft. egyik munkatársa megütötte az egyik budapesti taxitársaság sofőrjét, aki rendelésre, utasért érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A videofelvételt a Privatkopo.hu hozta nyilvánosságra.

Itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=fZG1Q1DDWFQ

Most egy újabb gyalázatos fellépést rögzítő képanyag került megosztásra a Youtube-on. A Főtaxi védelmét is ellátó Hori-Zone egyik embere útszéli stílusban megnyilvánulva, fizikai erőszakkal fenyegetett meg egy taxist a budapesti reptéren.

Kíváncsian várjuk, meddig tűri el a Budapest Airport Zrt., hogy az általa megbízott biztonsági cég emberei megfélemlítsék, terrorizálják a Főtaxi konkurenseit, és brutális fellépésükkel lejárassák a repteret üzemeltető társaság hírnevét.

A Privatkopo.hu információi szerint a felkapott fővárosi szórakozóhelyek közelében kialakított illegális taxidrosztokon a reptérihez hasonló agresszív, garázda magatartást tanúsítanak a Főtaxihoz köthető, jórészt büntetett előéletű verőlegények. Erről hamarosan részletesen beszámol a bűnügyi portál.

A legújabb reptéri botrányt rögzítő felvételt itt nézheti meg:

https://www.youtube.com/watch?v=SEHbK6gbnkk

 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat