Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Amerikai férfi valutáját ellenőrizték le San Marinó-i rendőrtanoncok a főváros VI. kerületében (fotók)
Privatkopo.hu 2019.01.23. 16:09:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.A rendőrség tájékoztatása szerint 2019. január 20-án, 16 óra 45 perc körül az Andrássy úton egy férfi - útbaigazítást kérve - megállított egy járókelőt. Ezt követően odalépett két társa is, és magukat rendőrnek kiadva arra kérték a megállított férfit, hogy mutassa meg a nála lévő pénzt, nem illegális valuta-e.

A sértett eleget tett a kérésnek, majd elsietett a helyszínről. A szállására érve vette észre, hogy a nála lévő pénz egy része hiányzik.

A három férfiról felvétel készült. Az egyik elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas. A másik elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A harmadik elkövető 50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat