Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Elégtétel: vascsővel tángálta el felesége szeretőjét
Privatkopo.hu 2020.06.03. 8:20:00

Húsz percen belül, a helyszín közelében fogták el a budakeszi járőrök azt a férfit, aki nem sokkal korábban vascsővel vett elégtételt felesége szeretőjén.A későbbi sértett egy ismerősével beszélgetett egy pátyi üzlet előtt 2020. május 30-án, kora este, amikor egy fekete autó megállt a közelükben. A kocsiból egy felbőszült férfi szállt ki, vascsővel a kezében közelített feléjük, miközben szitokszavakat üvöltve kérte számon „felszarvazását”. Választ sem várva támadt, záporoztak a karra és felsőtestre mért ütések.

A csapások után a 49 éves támadó sarkon fordult, sorsára hagyta áldozatát, majd elsétált. A helyszínre érkező rendőrök egy közeli trafiknál találták meg, előállították. A sértett könnyű sérülést szenvedett.

A 49 éves férfi ellen testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat