Ma: 2019.03.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mentőápolóra támadt a balesetet szenvedett férfi
HP 2018.04.09. 12:20:00

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy férfival szemben, aki tavaly májusban - egy őt ért autóbaleset után - rátámadt a kiérkező mentősök egyikére, Bajon.A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a büntetett előéletű férfi 2017. május 7-én, hajnalban, Baj belterületén autózott, amikor járművével balesetet szenvedett. Az elkövető sérüléseinek ellátására a helyszínre érkezett egy mentőautó.

A mentőápoló a helyszínen fertőtlenítette a sérült férfi sebeit, majd a mentőautóhoz kísérte, segített neki az autóba beülni, és bekötötte a biztonsági övét. A kórházba menet azonban a sérült elkövető valami miatt szidalmazni kezdte a mentőápolót, majd kioldotta a biztonsági övét, felállt a mozgó járműben, a sértetthez lépett, akit többször megpróbált megütni. A sértett lefogta az elkövetőt és visszaültette az ülésbe, de ennek során, a kezén kisebb hámsérülés keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban a büntetett előéletű elkövetővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta; a férfi cselekményét a Tatabányai Járásbíróság bírálja majd el.

További friss információk
Két bűncselekmény, 1300 forint zsákmány
14 év fegyházbüntetést kért az ügyészség a 17 éves Csenge életét kioltó drogos Bialkó Rolandra
Erőszakkal akarta behajtani az albérleti díjat a makói cigányasszony
200 ezer forintot raboltak, 20 percig örülhettek neki
Megszülte, majd megölte újszülöttjét egy 23 éves nő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat