Ma: 2018.12.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rendőrnek adta ki magát a budafoki rabló
HP 2018.02.27. 11:15:00

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki - magát rendőrnek kiadva - otthonában rabolt ki egy idős nőt, Budafokon.A nyomozás adatai szerint egy - magát rendőrnek mondó - férfi jelent meg egy Budapest XXII. kerületi családi háznál, majd a lakásba bejutva többször megütötte és megrúgta az ott lakó idős nőt, akitől pénzt követelt.

A bántalmazás hatására a sértett minden készpénzét átadta a tettesnek, aki ezek után elmenekült a helyszínről. A rablás során az idős asszony 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozás során beszerzett személyleírás alapján az erzsébetvárosi rendőrök másnap hajnalban, a Budapest VII. kerületi István utcában felismerték a keresett férfit, aki, miután meglátta a járőröket, megpróbált elfutni, azonban a rendőrök elfogták, és elállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Vele szemben felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult eljárás a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

További friss információk
Csak a szokásos: balhéztak a cigányok - késsel vettek elégtételt egy „beszólás” miatt
Eszméletlenre verte, majd vízaknába dobta barátnőjét
Angliába ment dolgozni - búcsúzóul még teherbe ejtette a 13 éves nevelt lányát
Férfi álnéven zsarolt a 30 éves nő
Összeveszett ismerősével, kést ragadott és megölte
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat