Ma: 2020.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Privatkopo.hu 2020.06.23. 11:32:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 24 éves budapesti férfi ellen, aki a vád szerint 2019. július 4-én, kora este egy kalapáccsal és egy szerszámnyéllel megölte nagynénjét Budapest XVIII. kerületében.A vádlott kábítószerfüggő, és hogy szenvedélyének élhessen, rendszeresen pénzt zsarolt ki nagynénjéből, aki attól tartott, hogy a vádlott megöli, ha nem fizet.

A férfi 2019. július 4-én, a kora esti órákban megjelent a rokona Budapest XVIII. kerületi lakóhelyén, azzal a céllal, hogy végezzen a nővel. Nem tetszett neki ugyanis, ahogy szerinte a sértett korábban viselkedett vele. Miután nagynénje a kopogására ajtót nyitott, a férfi rátámadt és „az átlagosat jelentősen meghaladó mértékű fájdalmat okozva bántalmazta egy kalapáccsal és egy szerszámnyéllel”, amitől a nő életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Mivel a vádlott olyan kóros elmeállapotban szenved, ami miatt a törvény szerint nem büntethető, az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság mentse fel a férfit, azonban a bűnismétlés veszélye miatt rendelje el kényszer-gyógykezelését.

A vádlott jelenleg is (előzetes) kényszergyógykezelés alatt áll - fogalmaz az ügyészség közleménye.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat