Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Privatkopo.hu 2020. 06. 23. 11:32:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 24 éves budapesti férfi ellen, aki a vád szerint 2019. július 4-én, kora este egy kalapáccsal és egy szerszámnyéllel megölte nagynénjét Budapest XVIII. kerületében.A vádlott kábítószerfüggő, és hogy szenvedélyének élhessen, rendszeresen pénzt zsarolt ki nagynénjéből, aki attól tartott, hogy a vádlott megöli, ha nem fizet.

A férfi 2019. július 4-én, a kora esti órákban megjelent a rokona Budapest XVIII. kerületi lakóhelyén, azzal a céllal, hogy végezzen a nővel. Nem tetszett neki ugyanis, ahogy szerinte a sértett korábban viselkedett vele. Miután nagynénje a kopogására ajtót nyitott, a férfi rátámadt és „az átlagosat jelentősen meghaladó mértékű fájdalmat okozva bántalmazta egy kalapáccsal és egy szerszámnyéllel”, amitől a nő életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Mivel a vádlott olyan kóros elmeállapotban szenved, ami miatt a törvény szerint nem büntethető, az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság mentse fel a férfit, azonban a bűnismétlés veszélye miatt rendelje el kényszer-gyógykezelését.

A vádlott jelenleg is (előzetes) kényszergyógykezelés alatt áll - fogalmaz az ügyészség közleménye.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Fenyegetőzött és ütött, mert úgy gondolta, hogy átverték a dohányboltban
Verekedésbe torkollott veszekedés
Vádemelés a volt élettársát a nyílt utcán nyakon szúró férfi ellen
Pénzt kért, nem kapott, elvette erőszakkal
Egy telekvita miatt acélpálcával sújtott le a szomszédjára a feldühödött vádlott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat