Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elkábította, kifosztotta - a bíróság letartóztatta a gyanúsítottat
Privatkopo.hu 2020.03.16. 17:50:00

A Debreceni Járásbíróság kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt 2020. március 16-án egy hónapra elrendelte egy fiatal lánynak a letartóztatását.A nyomozás adatai szerint 2020. március 13-án az idős sértett Debrecenben, a Petőfi téren összeismerkedett a 18 éves gyanúsítottal, aki felajánlotta a szexuális szolgáltatásait.

Az idős férfi és a fiatal lány elmentek egy közeli panzióba, ahol a gyanúsított kábító hatású anyagot tartalmazó dohányt vásárolt. A lány az anyagot egy cigarettába betekerte és a sértettel elindultak a belváros irányába. Út közben a gyanúsított átadta a cigarettát a sértettnek, aki abba beleszívott, majd ettől kábult állapotba került, ezért nekitámaszkodott egy ház falának. A sértett lekuporodott a földre, ekkor a lány átkutatta a zsebeit, majd az egyikben megtalálta a férfi pénztárcáját és kivette a benne lévő készpénzt. A kábult férfi ezt észrevette és ráütött a gyanúsított kezére, ekkor a pénztárca a földre esett, a lány a készpénzt eltette és a helyszínről elmenekült.

Elfogásakor a rendőrök a lány ruházatában 12 500 forintot megtaláltak és lefoglaltak, így az eltulajdonított készpénz egy része megtérült.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan lehet tartani attól, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne, továbbá a bűncselekményt felfüggesztett szabadságvesztés és további büntetőeljárások hatálya alatt követte el. Legutóbb 2020. február 3-án hamis vád bűntette miatt adtak ki vele szemben elfogatóparancsot, mivel az eljárási cselekményeken a szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg, tartózkodási helyének megállapítása pedig nem vezetett eredményre.

A nyomozási bíró szerint azért is indokolt a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazása a gyanúsítottal szemben, mivel megalapozottan feltehető, hogy a bizonyítást veszélyeztetné, megakadályozná, továbbá fennáll a bűnismétlés veszélye.

A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így az nem végleges.

További friss információk
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat