Ma: 2020.08.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megütötte munkavállalóját, eltört az arccsontja
Privatkopo.hu 2020.06.23. 10:26:00

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy kaposvári férfi ellen, aki munkavállalója szándékos rongálása miatt ökölütéssel vett elégtételt.A sértett hosszabb ideje dolgozott a vádlott tulajdonát képező cégnél. A vádlott és a sértett között 2020 áprilisában, a cég telephelyén szóváltás alakult ki a munkabér összege miatt, ezért a sértett indulatosan távozott a műhelyből, majd az udvarra kilépve felfigyelt a cég egyik ott parkoló tehergépkocsijára, amelynek letörte a visszapillantó tükrét.

A rongálást a vádlott is látta, melytől indulatba jött, és előbb lábon rúgta, majd nagy erővel, ököllel arcon ütötte a férfit, akinek súlyos - az arccsont törésével járó - sérülése keletkezett.

A Kaposvári Járásbíróság büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban a büntetlen, és a bűncselekmény elkövetését megbánó vádlottat az ügyészi indítvánnyal egyezően 300 000 forint összegű pénzbüntetésre ítélte. A büntetővégzés jogerőre emelkedett.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat