Ma: 2021.01.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenységből verte össze élettársát
Privatkopo.hu 2020.11.12. 9:26:00

A Vas Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 áprilisában, egy Vas megyei városban, féltékenységből többször megütötte, megrúgta az élettársát, és azokkal a bántalmazottnak életveszélyes sérülést okozott.A vádlott 2020 áprilisában a sértettel közösen használt albérletben italozott, miközben szóváltást provokált a sértettel, őt azzal gyanúsította, hogy megcsalta, majd ököllel többször arcon ütötte őt. A sértett a nappaliba menekült, azonban a vádlott utána ment és folytatta a bántalmazását, miközben követelte, hogy árulja el, kivel csalta meg. A sértett félelmében mondott egy nevet, emiatt a vádlott ismét ököllel arcon ütötte, valamint megrúgta.

A sértettnek azt követően sikerült a lakásból elmenekülnie, hogy a vádlott bora elfogyott és a vádlott további italért ment el a közeli itallerakatba.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

A Vas Megyei Főügyészség mértékes indítványt is tett a vádiratban és három év börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat