Ma: 2020.10.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Privatkopo.hu 2020.09.14. 10:57:00

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette emelt vádat egy férfi ellen, aki 2019 őszén, egy Kiskunhalas környéki községben rendszeresen szidalmazta és bántalmazta a rossz egészségi állapotban lévő feleségét, egyszer pedig forró ételt is öntött a fejére. A vádlott szabadlábon védekezhet.A vádirat szerint a férfi és felesége egy Kiskunhalas környéki községben laktak, házasságuk évek óta konfliktusokkal terhelt volt. A viták és veszekedések 2019-ben váltak rendszeressé. A férfi megalázta, szidalmazta a feleségét, de többször bántalmazta is: ellökte, megpofozta és a kezeit szorította. A nő a verések miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de ekkor még nem jelentette fel a férjét.

Majd tavaly szeptember közepén a férfi ismét ordítozni kezdett a nővel, a hajánál fogva a földre rántotta, miközben azt kiabálta, hogy „ mikor döglesz már meg, te rohadék?”. 

Ezután még a forró ételt is a bántalmazott és megfélemlített nő fejére öntötte, aki a bántalmazás miatt testszerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, részben a haja is kihullott. Október 1-én, délután a férfi ismét vitába keveredett a nővel, ordítozott vele, trágár módon szidalmazta, nekinyomta a falnak és a kezeit szorította. A nő ijedtében az utcára menekült és értesítette a rendőrséget. Ekkor is 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és félelmében ideiglenesen a fiához költözött.

Az ügyészség megállapította azt is, hogy a nő - aki 2019 tavaszán egy műtéten esett át és hónapokon keresztül nehezen mozgott - a kora és egészségi állapota miatt csupán korlátozottan tudott védekezni a bántalmazásokkal szemben.

A büntetlen előéletű vádlott jelenleg szabadlábon várja a tárgyalást, őt a járási ügyészség kapcsolati erőszak bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után
Megölt kislány csontjait találták meg Szántódpusztánál
Kényszerítéssel akarta megakadályozni a feljelentést
Volt barátnőjét bántalmazta egy 54 éves „férfi”
Emésztőgödörbe dobta a 3 éves féltestvérét, pedig „nem erre volt nevelve” - ahogy a többi kilenc sem
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat