Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Felfegyverkezve raboltak egy győri munkásszállón
Privatkopo.hu 2019.03.10. 10:19:00

Az egyik győri munkásszállóról érkezett a rendőrségre bejelentés 2019. március 9-én, hajnalban arról, hogy két férfi pénzt rabolt el az egyik ott lakótól.A helyszínen a rendőröknek a sértett elmondta, hogy bekopogott a szobájába két férfi, akik közül az egyik, akit látásból ismert, kiabálni kezdett vele, többször megütötte és egy késsel fenyegetőzve pénz követelt tőle.

A sértetten kívül még egy fiatal pár is tartózkodott a lakrészben, akiket szintén megfenyegetett a rabló, ezért az egyikük pénzt adott a verekedőnek, aki erre a társával együtt elhagyta a szobát.

A rendőrök beazonosították a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét - K. Tibor 36 éves csornai lakost - és néhány órán belül elfogták őt társával - K. József 32 éves gönyűi lakossal - együtt.

Mindkettőjüket előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételüket követően, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

További friss információk
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
Bátonyterenyei „csendélet”: ököllel és bottal bántalmazták ismerőseiket
Baltával „rendezték” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat