Ma: 2018.09.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Gyerekektől rabolt a 17 éves jómadár
police.hu 2018.02.20. 12:04:00

Vádemelést javasol a rendőrség rablás bűntett elkövetése miatt egy kisújszállási fiatal ellen.Egy 17 éves fiú 2017. szeptember 7-én, délután, Kisújszállás egyik utcáján megállította két ismerősét. A 15 és 13 éves gyerekektől pénzt követelt és először csak bántalmazással fenyegette őket, később azonban az egyik fiút meglökte és megütötte. Az ütést követően a sértett átadott valamennyi készpénzt a bántalmazónak, aki a zsákmányt megszerezve elmenekültek a helyszínről.  

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a 17 éves kisújszállási lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. A Szolnoki Járásbíróság 2017. szeptember 8-án elrendelte a fiatal előzetes letartóztatását.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 17 éves fiú ellen folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére a napokban megküldte.

További friss információk
Nem nyugodott bele a szakításba, hátba szúrta volt élettársát az alkoholista férfi
Rendőrkézen a győri rabló
„Megdöglötök, nem viszitek el az asszonyt!” - egy családcentrikus férjtől szakították el szeretett feleségét a rendőrök
Postán akart rabolni
Késsel és bottal támadtak a cigányok
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat