Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mosonmagyaróvári benzinkút shopjából akart rabolni egy 31 éves férfi - meglepő, de szabadlábon védekezhet
Privatkopo.hu 2020.11.26. 10:11:00

Mosonmagyaróváron, egy benzinkút shopjába lépett be egy, a fejét maszkkal és csuklyával takaró férfi még 2020. április 27-én, este, majd az alkalmazottra kést fogva a bevétel átadását követelte tőle.A kútkezelő nem tett eleget a felszólításnak, a támadót arrébb lökte, majd megnyomta a biztonsági szolgálatnak jelzést adó pánikgombot. Az ismeretlen személy, látva, hogy nem járt sikerrel, kimenekült a helyiségből, majd futva távozott.

A nyomozás során a mosonmagyaróvári rendőrök több hónapon át tartó adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 31 éves helybéli férfi, akit végül 2020. november 24-én, az esti órákban, a város területén el is fogtak.

A feltételezett elkövető kihallgatása során beismerte, hogy ő próbálta meg kirabolni a benzinkutat.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 31 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Az elkövető szabadlábon védekezhet, ami meglepő, hiszen a büntetőjogi gyakorlat az, hogy az ilyen súlyos, erőszakos bűncselekmény elkövetőit letartóztatásba helyezik a bíróságok.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Csontozókéssel támadt volt párjára
Rendszeresen bántalmazta, fenyegette szüleit egy szegedi vadnő
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat