Ma: 2019.11.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A „munkában” megfáradt erőforrást még akkor sem tanácsos felébreszteni, ha a testvére az illető
Privatkopo.hu 2019.10.02. 13:06:00

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.Az ügyészség közleménye szerint egy társaság munkából hazafelé tartott az autóbuszon, de egyikük az ittassága miatt útközben elaludt. Amikor megérkeztek Léh településre, az ittas férfit a testvére felébresztette. A felébresztett ezen annyira felháborodott, hogy gyomorszájon ütötte a testvérét, és a leszállás közben fejen is vágta. A buszmegállóban össze is verekedtek.

A felébresztett férfi továbbra sem hagyta annyiban a dolgot, karóval a kezében ment az őt felkeltő házához. A csapat egyik tagjának felesége kiment az udvarra, a hívatlan vendég azonban a karóval fejen dobta a nőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az eseményekbe a helyiek avatkoztak be, és a verekedni szándékozót elvitték a ház elől. Amikor hazafelé kísérték, a karóval megdobott nő férje utánament, és egy lapáttal fejen ütötte. A férfinak zúzódásos sérülései keletkeztek.

Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében, tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben mindhárom vádlottal szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

További friss információk
Ötfős banda rabolgatott Budapesten - már jó kezekben vannak a „kemény” srácok
Elítélte a bíróság az élettársát hátba szúró férfit
A kiérkező rendőrök autóit is megrongálta az egyik encsi lincselő
16 éves „mozdonyszőke” rabolt Kiskunhalason
Megverték és összetörték a telefonját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat