Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A „munkában” megfáradt erőforrást még akkor sem tanácsos felébreszteni, ha a testvére az illető
Privatkopo.hu 2019.10.02. 13:06:00

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.Az ügyészség közleménye szerint egy társaság munkából hazafelé tartott az autóbuszon, de egyikük az ittassága miatt útközben elaludt. Amikor megérkeztek Léh településre, az ittas férfit a testvére felébresztette. A felébresztett ezen annyira felháborodott, hogy gyomorszájon ütötte a testvérét, és a leszállás közben fejen is vágta. A buszmegállóban össze is verekedtek.

A felébresztett férfi továbbra sem hagyta annyiban a dolgot, karóval a kezében ment az őt felkeltő házához. A csapat egyik tagjának felesége kiment az udvarra, a hívatlan vendég azonban a karóval fejen dobta a nőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az eseményekbe a helyiek avatkoztak be, és a verekedni szándékozót elvitték a ház elől. Amikor hazafelé kísérték, a karóval megdobott nő férje utánament, és egy lapáttal fejen ütötte. A férfinak zúzódásos sérülései keletkeztek.

Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében, tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben mindhárom vádlottal szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

További friss információk
A vagyonáért ölte meg a 95 éves nénit
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat