Ma: 2019.10.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ollóval akarta kioltani a szomszédja életét
Privatkopo.hu 2019.09.11. 9:33:00

Emberölés bűntett kísérlete, magánlaksértés bűntett és zaklatás vétség miatt indult eljárás egy 34 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az bűnügy vizsgálatát.A rendelkezésre álló információk alapján egy bakonyi településen élő férfi 2019. március 25-én, délután, a háza előtti utcáról a szomszédjának kiabált és életveszélyesen megfenyegette.

Ezt követően éjszaka 0 óra körül a 34 éves támadó egy ollóval a kezében megjelent a szomszédja házánál, és bement a kapun a hátsó lakrészig. A kopogtatásra ajtót nyitó sértettre minden előzmény nélkül rátámadt, egy alkalommal, a kezében tartott ollóval megsebesítette és a hajánál fogva kihúzta az udvarra.

Ezután a sértett a ház előtti utcára futott, majd a férfi utolérte és többször megszúrta. Miután a sértett el tudta venni az ollót a támadótól, a férfi felhagyott a cselekményével, és a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a bántalmazót otthonában elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy cselekményében egy belső hang vezérelte.

A támadót őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a férfi ellen az emberölés bűntett kísérlete, magánlaksértés bűntett és zaklatás vétség miatt indult eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Eltörte diákja kezét egy hódmezővásárhelyi tanár
Megverte, kifosztotta, fogva tartotta barátját egy 23 éves jómadár
Mentősöket akart késelni egy (agy)beteg Rakamazon
15 éves külföldi cserediákot erőszakoltak meg Orosházán
A mentőben támadt az ápolókra - csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat