Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Privatkopo.hu 2020.06.04. 13:17:00

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy fiatalkorú lány és két társa ellen, akik egy Somogy megyei faluban rátámadtak a velük haragos viszonyban álló család tagjaira.A vádlottak szélesebb családi körben 2019 decemberének elején a délutáni órákban Ötvöskónyiban italoztak egyikük élettársa otthonában, miközben hangosan zenét hallgattak.

A társaság tagjai közül többen leittasodtak, majd a szintén ittas két férfi vádlott fiatalkorú társukkal együtt kiment az utcára. A többszörösen büntetett előéletű vádlott az úttesten letolta nadrágját és nemi szervét mutogatva obszcén kifejezéseket kiabált haragosának, aki a szemközti házban tartózkodott. A sértett - észlelve a vádlottakat - odament hozzájuk és haza akarta küldeni őket, azonban mindhárman rá támadtak, karóval, léccel és kézzel ütötték. Ekkor a fia segítségére sietett anyja és sógornője, akiket szintén bántalmaztak. Az idősebb nő bal szemöldöke felett sérült meg, amikor az egyik férfi egy zenedobozzal megütötte, míg a fiatalabbnak az arcán keletkezett sérülése.

A vádlottak cselekményét az utcán többen is látták, a rendőrséget végül a sértett férfi értesítette egy kölcsönkért telefonról.

Az ügyészség a más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetését töltő férfival szemben - amennyiben előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri - 3 év börtönbüntetést, fiatalkorú társával szemben próbára bocsátást, míg harmadik társukkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat