Ma: 2021.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tankolás közben akart kirabolni egy férfit
Privatkopo.hu 2020.12.22. 7:57:00

Rablásról kaptak bejelentést a budapesti rendőrök 2020. december 20-án, 11 óra 55 perckor, a segélyhívás egy Budapest IX. kerületi benzinkútról érkezett.A ferencvárosi nyomozók rövid időn belül a helyszínre értek, ahol megtudták, hogy egy férfi éppen tankolni szeretett volna a kúton, amikor odalépett hozzá egy ismeretlen, és pénzt követelt tőle. A sofőr nem adott pénzt a férfinek, aki erre ököllel gyomorszájon ütötte. A két férfi ezután dulakodott egymással, majd a támadó értékszerzés nélkül távozott.

A ferencvárosi nyomozók a kúttól nem messze elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 23 éves budapesti M. Martint rablás bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.    

További friss információk
Újabb „szép” példa a legendás cigány gyerekszeretetre: letartóztatásban maradhat a saját gyermekei sérelmére szexuális erőszakot elkövető mezőhegyesi „férfi”
Kizsákmányolták a prostituáltakat a „navajonkik”
Nem sikerült az élelmiszerbolt kirablása, az ítélet viszont igen: 9 év fegyházat kapott érte
Ököllel ütötte a nőt, a haját rángatta, végül megrongálta a gépkocsiját
Vádemelés a saját ügyfelét zsaroló budapesti ügyvéd és társai ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat