Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tarnaörsi házaspárt vettek bűnügyi őrizetbe a hevesi rendőrök: kábítószerrel kereskedtek
Privatkopo.hu 2020.05.28. 9:07:00

Az összehangolt bűnügyi akció eredményeként egy erki férfit és egy tarnaörsi házaspárt vettek őrizetbe a nyomozók.Az elmúlt egy hónapban már három heves megyei településen csaptak le a rendőrök azokra a kábítószer-kereskedőkre, akiket új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekménnyel gyanúsítanak.

A Hevesi Rendőrkapitányság 31 fővel, 10 helyszínen tartott kutatást 2020. május 26-án, melynek során különböző csomagolásokban, új pszichoaktív gyanús fehér port és zöld növényi származékot, ezek szétporciózásához szükséges mérlegeket, továbbá ékszereket, műszaki cikkeket, és több mint háromszázezer forint készpénzt foglaltak le. Az eddigi adatok alapján a  gyanúsítottak rendszeresen foglalkoztak otthonukban a kristály, hópihe, herba fantázianevű szerek kereskedésével.

A 27 éves erki férfit, és a tarnaörsi házaspárt a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök egy tarnaörsi lakos házában kábítószer gyanús anyagot is találtak, ezért ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indítottak eljárást.

További friss információk
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
Megütötte munkavállalóját, eltört az arccsontja
Továbbra is nagy a rend: halálra verték ismerősüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat