Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Privatkopo.hu 2020. 06. 03. 13:31:00

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a szegedi párral szemben, akik 2018. év tavaszától félelemben tartották a nő idős, beteg édesanyját.A vádirat szerint a vádlott 2018 januárjában odaköltözött egy Csongrád megyei faluban lakó idős édesanyjához, aki betegsége miatt ápolásra szorult. Hamarosan öröklési szerződést is kötött vele, az ingatlan fejében vállalta gondozását, ápolását. Nem sokkal ezután a lakóházba beköltözött a vádlott élettársa is.

A férfi és a nő kapcsolata 2018 tavaszára megromlott az idős sértettel, őt többször „vén mocsoknak” nevezték, valamint hasonló, trágár jelzőkkel illették. Járóbotját elvették tőle, a falakról a sértett közlekedését segítő kapaszkodókat leszerelték annak érdekében, hogy a házba bejutását megnehezítsék. A vádlottak többször fenyegették meg a 80 éves asszonyt azzal, hogy megölik, megfojtják, elvágják a torkát, nem egyszer úgy, hogy álmából ébresztették őt fel.

Az egyik ilyen eset után a sértett a rendőrségre akart telefonálni, azonban lánya lefogta a készüléket, míg élettársa kihúzta a vezetéket a falból. Ezt követően kétszer az asszonynak sikerült értesítenie a hatóságot, azonban a járőrök távozása után a vádlottak újra azzal fenyegették meg, hogy levágják a fejét, illetve agyonütik, ha még egyszer hívja a rendőrséget, vagy feljelentést tesz.

A sértett a sérelmére elkövetett bűncselekmények miatt végül 2019 augusztusában feljelentést tett, és kérte a lányának megbüntetését.

A járási ügyészség a vádlottakat - mint társtetteseket - büntetőügyben elkövetett kényszerítés bűntettének kísérletével, kapcsolati erőszak bűntettével, valamint zaklatás bűntettével vádolja.

A távoltartás hatálya alatt álló vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Fenyegetőzött és ütött, mert úgy gondolta, hogy átverték a dohányboltban
Verekedésbe torkollott veszekedés
Vádemelés a volt élettársát a nyílt utcán nyakon szúró férfi ellen
Pénzt kért, nem kapott, elvette erőszakkal
Egy telekvita miatt acélpálcával sújtott le a szomszédjára a feldühödött vádlott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat