Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Úgy megütötte a barátját, hogy majdnem életét vesztette
Privatkopo.hu 2020.05.26. 12:58:00

Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt az 50 éves férfit, aki miután egy ütéssel életveszélyes sérülést okozott a barátjának, elmenekült a helyszínről. A BRFK Életvédelmi Osztályának munkatársai az elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.Egy férfi 2020. május 19-én, Kőbányán ivott egy barátjával, majd kora este együtt elmentek egy dohányboltba a Salgótarjáni úton. A bolt előtt - szóváltást követően - a férfi olyan erővel ütötte meg a barátját, hogy a férfi összeesett és elvesztette az eszméletét.

Az elkövető, amikor észrevette, hogy a mentőket értesíti egy vásárló, elmenekült a helyszínről.

Az életvédelmi nyomozók rövid időn belül azonosították az 50 éves budapesti S. Gábort, és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Feltételezhető volt, hogy a férfi lőfegyverrel rendelkezik, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el az elkövetőt 2020. május 21-én, egy kőbányai albérletben.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói S. Gábort őrizetbe vették, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2020. május 23-án elrendelt.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat