Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szép Magyarország: három ukrán rabolt ki egy oroszt
Privatkopo.hu 2019.03.11. 12:36:00

A gödöllői rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek három ukrán férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak egy orosz személyt - Mogyoródon.A nyomozás adatai szerint három ukrán állampolgárságú férfi 2019. március 9-én, 22 óra körül, egy Mogyoródi fogadó teraszán - előzetes szóváltást követően - bántalmaztak egy orosz állampolgárságú férfit, majd a készpénzét elvették. Ezt követően a sértett a helyszínről elmenekült és bejelentést tett a rendőrségen. A bántalmazás következtében az orosz férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a fogadóban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a három férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Gödöllői Rendőrkapitányság a három mogyoródi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

További friss információk
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
Bátonyterenyei „csendélet”: ököllel és bottal bántalmazták ismerőseiket
Baltával „rendezték” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat