Ma: 2019.04.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádat emeltek a drogos szutyok ellen: nyakon szúrt egy férfit egy tatabányai buszmegállóban
kemma.hu 2019.03.14. 6:04:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklás vétsége miatt vádat emelt az ellen a nyolc hónapja letartóztatásban lévő tatabányai férfival szemben, aki Tatabánya egyik buszmegállójában megtámadott, majd nyakon szúrt egy embert.Az elkövető 2018. június 7. napján, tatabányai otthonában kábítószert fogyasztott, majd másnap a lakóhelye előtt, az utcán italozott. A szeszesital fogyasztását 23 óra körül hagyta abba, otthon ruhát váltott, majd újra az utcára ment. Hajnal 1 óra körül lépett oda az egyik tatabányai buszmegállóban beszélgető későbbi áldozatához és annak testvéréhez.

A kábítószer és alkohol hatása alatt álló vádlott - szóváltás nélkül - a sértettet a nyakánál fogva megragadta, a padról felrántotta, a földre lökte. A sértett védekezett, lelökte magáról a támadót, majd kérdőre vonta, miért támadt rá. Erre a drogos bocsánatot kért, majd úgy tűnt, vége a balhénak, és mindketten távoznak, ám ekkor a támadó, anélkül, hogy bármit mondott volna, hirtelen a magánál tartott 6 centi pengehosszúságú késsel egyszer, közepes erővel sértettet nyakon szúrta, majd elfutott.

Szerencsére csupán egy 2 centiméter mély, 8 napon belül gyógyuló sebet okozott, de a testtájékra figyelemmel a szúrás alkalmas volt halált okozó sérülés előidézésére, ennek elmaradása a puszta véletlenen múlott.

A gyanúsított letartóztatását a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság először 2018. június 11-én rendelte el, majd legutóbb március 11-ig meghosszabbította, mert fennállt a bűnismétlés veszélye.

További friss információk
Több száz munkaerő-közvetítéssel foglalkozó céget rohantak le a NAV nyomozói
Korrupt NAV-os állítottak bíróság elé
Bírósági végrehajtónak adták ki magukat, több millió forintot csaltak ki áldozataiktól
Öt év börtönbüntetésre ítéltek egy adócsalót
Milliárdos csalásokat hajtott végre egy külföldi cégek megkárosítására szakosodott bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat