Ma: 2020.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tízmilliókat csalt ki örökségre hivatkozva az idős plébánostól
Privatkopo.hu 2019.12.04. 8:21:00

Letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki valótlan örökségre hivatkozva több mint 23,5 millió forintot csalt ki egy Csongrád megyei nyugalmazott plébánostól.A nyomozás eddigi adatai szerint az elkövető azzal a valótlan történettel keresett fel egy korábban plébánosként dolgozó idős férfit, hogy mindketten örököltek egy végrendelet alapján. A csaló állítása szerint az elhunyt azért hagyott örökséget a papra, mert a fia temetésén, még az 1970-es években o működött közre káplánként.

Állításának alátámasztására a gyanúsított különböző, valótlan tartalmú, de hivatalosnak látszó iratokat mutatott fel a sértettnek, köztük két hamis végrendeletet is, amelyek 30.000 euró, illetve 80.000 euró örökség ígéretéről szóltak.

Miután a gyanúsított a sértettel elhitette, hogy mekkora vagyont örökölhet, további, valótlan indokokra - így illetékek, pótlékok befizetésére - hivatkozással, hatvanhat alkalommal különböző nagyságrendű pénzösszegeket csalt ki.

További friss információk
Intim fotókkal csaltak ki több millió forintot egy mosonmagyaróvári nőtől
„Unokázós” csalókat fogtak el Heves megyében
Börtönből csapott be tizenhárom embert, több mint 2 millió forintot kaszált
Harmincmillió forintot sikkasztott egy pécsi valutaváltó alkalmazottja
Futócipővel akarta megvesztegetni a börtöntisztet egy fogvatartott - de csak a nyugtatók miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat