Ma: 2020.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tusfürdőket lopott, a biztonsági őr vissza akarta tartani, megharapta, így rablás lett belőle
Privatkopo.hu 2020.04.05. 17:25:00

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy fiatalkorú személy ellen.A nyomozás adatai szerint 2019. július 12-én, délelőtt egy fiú öt tusfürdőt tulajdonított el az egyik kiskunhalasi üzletből, majd fizetés nélkül akart távozni a ruházatába rejtett értékekkel. Amikor a pénztárnál elhaladt, az egyik alkalmazott megpróbálta visszatartani. Dulakodás alakult ki közöttük, eközben a tolvaj - hogy szabadulni tudjon - megharapta a férfi alkarját, így el tudott menekülni. 

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A nyomozók azt is kiderítették, hogy a fiatal aznap reggel már ellopott négy kozmetikai terméket ugyanabból a boltból. Emiatt a lopás miatt szabálysértési eljárást folytatott a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportja. A lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés ügyében keletkezett iratokat a rendőrök a napokban átadták a helyi járásbíróságnak.

A rablás miatt folytatott nyomozás során a Vizsgálati Osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a bűnügyi iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Bűnszervezetben működő csalókra csaptak le a rendőrök - hat elkövetőt letartóztatásba helyezett a bíróság
14 gyanúsított: internetes csalássorozatot derítettek fel a békéscsabai nyomozók
Kormányhivatali alkalmazottak idősotthonok vezetőivel közösen fosztottak ki idős embereket
Elfogták a nagyvenyimi szélhámost
Étkezési jegy-bűnözés: fénymásolt utalványokat használtak fel a Készenléti Rendőrség civil alkalmazottai
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat