Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összeverte volt élettársát a 43 éves kretén
Privatkopo.hu 2020.03.28. 9:55:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 43 éves budapesti férfi ellen folytattak zaklatás és súlyos testi sértés elkövetése miatt.Egy teveli nő tett feljelentést 2019. július 18-án volt élettársa ellen, aki a bejelentést megelőzően szóváltásba keveredett a férfival, egy 43 éves budapesti lakossal. A vita közben a férfi először összetörte a nő telefonját, majd az asszonyt bántalmazta is, aki emiatt súlyosan megsérült.  A rendőrök az elkövetővel szemben büntetőeljárást indítottak.

Az ügy vizsgálata során kiderült, hogy a nő volt élettársa szakításuk - 2018 nyara - óta, még a bántalmazás utáni időszakban is folyamatosan zaklatta az asszonyt.

A bonyhádi rendőrök a 43 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

További friss információk
Két nap alatt négy tagját fogták el az „unokázós” bandának a BRFK nyomozói
17 éves fiú rejtőzött a „kihívó női képek” mögött: szexéhes férfiaktól csalta ki a személyes adataikat, amelyekkel aztán drága mobiltelefonokat rendelt
Súlyosabb büntetést indítványozott az ügyészség az adócsalóknak
Börtönből követett el telefonos csalásokat egy „uncsizó” rab
Ügyvédi segítséggel semmizték ki az idős jánoshalmai férfit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat