Ma: 2020.07.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ütötték, rúgták, megkötözték és kirabolták az idős asszonyt a c-típusú bűnözők
Privatkopo.hu 2020.02.07. 9:24:00

Otthonában támadt rá egy nő és egy férfi egy 88 éves asszonyra, Körösladányban. A gyanúsítottak letartóztatásban vannak, a rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.Bántalmaztak és kiraboltak egy idős asszonyt 2018. november 13-án, Körösladányban.

Egy nő és egy férfi ment be a házába, pénzt követeltek tőle. A nő a ház udvarán talált vascsővel először fejen ütötte, majd a kezét és a hátát is ütötte, fellökte őt. Amikor az asszony a földön feküdt, bele is rúgott. Aztán a ház folyosóján magára hagyták a sérült nőt és átkutatták a helyiségeket. Többek között pénzt, ékszereket és mobiltelefont vittek el.

Mielőtt távoztak, a nő összekötözte az idős asszony lábait, karjait, bekötötte a száját. A bántalmazott, kirabolt asszony ezeket a kötéseket le tudta venni magáról, de segítséget nem tudott kérni.

Másnap, délelőtt a szomszédjai keresték, és mivel nem nyitott ajtót, hívták a gondozóját. A szomszédok és a gondozó találtak rá a földön fekvő, életveszélyes állapotba került asszonyra.

Támadóit a rendőrök rövid idő alatt azonosították és 2018. november 15-én őrizetbe vették.

A most 24 éves körösladányi P. Zsolt és a 46 éves, szintén körösladányi B. Mária letartóztatásban vannak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfit rablás és életveszélyt okozó testi sértés, a nőt rablás és emberölés kísérlet bűntettek elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. február 6-án továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

További friss információk
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
Idősekre utazó csalókat fogtak el a székesfehérvári nyomozók
Bűnszövetségben csalták az áfát - százmillió forintot szagolt ki Cappy, a NAV pénzkereső kutyája
Nem fizettek jövedéki adót a forgalomba hozott bázisolaj után, 754 millió forint kárt okoztak a költségvetésnek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat