Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tömegközlekedési járműveken fenyegetőzött, ütött, látássérültet lökött el, és tapétavágóval is megtámadott egy utast
Privatkopo.hu 2020.03.17. 11:37:00

Egy férfi a budapesti tömegközlekedés során több sértettet is bántalmazott előzetes szóváltás után, a Fővárosi Főügyészség ezért vádat emelt ellene, és letöltendő börtönbüntetésre ítélést indítványoz.A vádirat szerint a 30 éves vádlott 2018 novemberében budapesti tömegközlekedési eszközökön utazva három alkalommal is úgy keveredett konfliktusba, hogy a szóváltás másik részesét bántalmazta.

Egyszer egy időskorú és látássérült sértettet, miután leszállt a buszról, fejen ütött, és ellökött. A sértett beütötte a fejét és közvetett életveszélyes sérülést szenvedett. Egy másik alkalommal tapétavágóval vágott meg egy sértettet, illetve volt, hogy a közlekedési eszközről leszállva követni kezdte az utastársát, és ököllel megütötte. Egyszer pedig egy buszmegállóban várakozó, általa látásból ismert nőt kezdett el előzmény nélkül fenyegetni.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, garázdaság és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A vádirat szerinti bűncselekményeket a törvény - a halmazati szabályok alapján - 2-től 11 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti. A vádlott letartóztatásban van, és az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság letöltendő börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Súlyosabb büntetést indítványozott az ügyészség az adócsalóknak
Börtönből követett el telefonos csalásokat egy „uncsizó” rab
Ügyvédi segítséggel semmizték ki az idős jánoshalmai férfit
Bűnügyi őrizetben az „unokázós” csalók: egy 16 és egy 19 éves lány, valamint 20 éves barátjuk 9 millió forintot csalt ki egy 73 éves asszonytól
Bűnszervezetben működő csalókra csaptak le a rendőrök - hat elkövetőt letartóztatásba helyezett a bíróság
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat