Ma: 2021.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Balsai fia a Köztársasági Elnöki Hivatalban: „ezzel nincs probléma”
FH 2011. 02. 14.

Megbízási szerződés alapján végez ügyvédi tevékenységet Balsai István fideszes képviselő fia a Köztársasági Elnöki Hivatalban (KEH). A Blikk információi szerint ifj. Balsai István nyílt pályáztatás nélkül jutott a közpénzes megbízáshoz.A képviselő szerint „ezzel nincs probléma”, mert közintézmény is választhat bizalmi alapon ügyvédet. Balsai elmondta még: nem feltétlenül kell tudnia arról, hogy felnőtt fia hol dolgozik.

Szeptemberben egyébként úgy módosították a közbeszerzési törvényt, hogy jogi szolgáltatások esetén az állami intézményeknek nem kötelező közbeszerzési pályázatot kiírniuk. A KEH egyelőre nem válaszolt a Blikknek arra, hogy milyen feladatokat és mennyi pénzért lát el a politikus fia, honlapjukon pedig nem frissítették a gazdálkodásukról szóló adatokat.

További friss információk
Nem enyhítették a gyermekei sérelmére szexuális erőszakot elkövető moslék büntetését
Hét év után elfogták a budapesti Hublot óraszaküzletet kirabló brutális oroszokat
Kézigránáttal akart kapát kalapálni egy nem túl eszes férfi Őrbottyánban
Segítséget színlelve fosztották ki az időskorút a takony „navajonkik”
Feldobta a vállára a volt élettársát és hazaindult
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat