Ma: 2019.06.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bicske: afrikai menekültet vert meg egy fideszes képviselő fia
nol.hu/privatkopo.hu 2013.11.06. 10:59:00

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt folyik eljárás egy bicskei fiatalember és csabdi barátja ellen. Az egyik támadó egy fideszes önkormányzati képviselő fia.A 20 éves I. Ádám és a 24 éves P. Dávid október 26-án, a reggeli órákban egy átmulatott éjszaka után bottal bántalmazott egy afrikai menekültet a bicskei kisállomás közelében.

A verekedésre a Homály sörözőben történt szóváltás után került sor, a menekültet kórházban ápolták. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást, a két férfi szabadlábon védekezik.

A rendőrség tájékoztatása szerint a támadók bottal ütlegelték a külföldi férfit. A csabdi illetőségű P. Dávid kamionsofőr, I. Ádám a tanulmányait folytatja.

A bicskei fiatalember édesanyja, Iványi Ferencné fideszes önkormányzati képviselő, a helyi oktatási kabinet vezetője, az óvodák tartoznak a fennhatósága alá.

A bántalmazott férfi a bicskei befogadóállomás lakója. A menekülttábor értesüléseink szerint eddig nem tett bejelentést a bántalmazásról.

További friss információk
Gyorsított eljárásban ítélték el az ukrán lány támadóját
Gyorsan rendőrkézre került a dohánybolti rabló
Idős asszonytól rabolt egy siófoki börtönérett
Cigarettára vágyott egy 16 éves miskolci „navajonki”, de be kellett érnie egy szemüveggel
Naplemente a „nyóckerben”: verekedésbe keveredtek, és egészen véletlenül volt náluk egy sodrófa is
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat