Ma: 2020.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ennek az „öregezőnek” sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
Privatkopo.hu 2020.02.18. 12:29:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte egy 36 éves Nógrád megyei férfi letartóztatását, aki kirabolt egy idős nőt.A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozás egy férfi ellen, aki 2020. február 12-én, este, Balassagyarmaton, meglátta a templomból hazafelé sétáló 79 éves sértettet és a vele tartó ismerősét.

A gyanú szerint a férfi az idős kora miatt a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személynek tekintendő nőre rátámadt, és kirángatta a kezében lévő fekete színű táskát, eközben a sértett az út menti lebetonozott vízelvezető árokba esett. Az erőszakkal megszerzett táskával a férfi a helyszínről elszaladt.

A sértett a jobb térdén nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérülést szenvedett, táskájának tartalmát (igazolványokat, egy esernyőt, egy rózsafüzért, egy imakönyvet, egy tollat és egy szemüveget) a nyomozó hatóság másnap egy közeli erdős területen megtalálta.

A férfi ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt folyik az eljárás. Korábban többször volt büntetve, szabadságvesztést is kiszabtak már vele szemben, a jelen cselekményt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében - az ügyészi indítvánnyal egyezően - elrendelte.
További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat