Ma: 2020.03.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csecsemőjével és kiskorú gyermekével fajtalankodott egy kiskunfélegyházi aberrált
24.hu 2020.02.04. 9:52:00

Saját gyermekeivel fajtalankodott egy kiskunfélegyházi férfi. Az embertelen „apát” 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett.A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Törvényszéken. A vádirat szerint a kiskunfélegyházi férfi 2013. és 2018. között gyermekpornográf tartalmú képeket és videókat tárolt és tett hozzáférhetővé, valamint a nevelése, felügyelete alatt álló kiskorú személyekről szexuális tartalmú felvételeket készített, továbbá csecsemőkorú, valamint tizennegyedik életévét be nem töltött gyermekeivel szexuális cselekményeket végzett.

A férfi már az előkészítő ülésen beismerte a bűnösségét, a bíróság elfogadta a nyilatkozatát és halmazati büntetésül 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Emellett mindkét gyermeke vonatkozásában megszüntette a szülői felügyeleti jogát.

A férfi és védője enyhítésért fellebbezett az ítélet után. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban alaptalannak ítélte a fellebbezéseket, mert álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta.

Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésről.

További friss információk
Összeverte volt élettársát a 43 éves kretén
Üveggel dobta meg a koronavírus-gyanús emberek szállítását végző mentőket egy debil
Verekedtek, majd leléptek - a zsaruk megtalálták őket
Idős bácsit rabolt ki a 25 éves „navajonki” Kecskeméten
Boltból akart rabolni, bántalmazta az eladót
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat